Jeugdworkshop / Kinderfeestje


De Gehoorzame Huishond verzorgt jeugdworkshops aan groepjes of individueel (geschikt voor kinderfeestjes). De duur van de workshop is 60-90 minuten. Kosten 80 euro/120 euro.
De workshop omvat : informatie over honden en omgang met honden / spelletjes / oefeningen / borstelen / parcoursjes.
Maximaal aantal deelnemende kinderen 8
Leeftijd tot 12 jaar.

Er kan gewerkt worden met een eigen hond of een hond / honden van Miranda. E.e.a in overleg.
Voor iedere deelnemer een leuke attentie.
06-45741490

/contact

Recensie na het kinderfeestje van Liesje.

Afgelopen 21 juni hebben we een kinderfeestje gehad bij de ”Gehoorzame Huishond”.

Onze dochter Liesje werd 8 jaar en wilde voor haar kinderfeestje heel graag iets met honden gaan doen. Ik heb Miranda van der Heijden, van de Gehoorzame Huishond, gebeld en gevraagd of zoiets bij haar mogelijk was.

Zij vertelde dat zij veel trainingen en workshops geeft, ook op scholen, maar dat zo nog nooit een kinderfeestje had gehad. Ze wilde hier graag aan mee werken.

En dit is fantastisch gelukt! Miranda had alles goed voorbereid. Ze begon met een uitleg over honden, wat kan en mag je wel en niet bij honden doen en hoe kun je zien of een hond iets fijn vindt of niet.

Daarna stelde ze de 2 door haar meegenomen honden één voor één aan de kinderen voor. Een kindje vond het wat spannend maar Miranda begeleidde haar met alles net iets meer waardoor ook zij steeds meer op haar gemak was met de honden.

Na de uitleg hebben we van alles mogen doen met de honden, borstelen, knuffelen, trucjes en als klap op de vuurpijl mocht ieder kind een parcours met de honden lopen. Wauw wat was dat fantastisch om te zien hoe de kinderen dit oppakten.

Ze hebben er allemaal volop van genoten!

 

Wat betreft Miranda, zij gaat uiterst zorgvuldig en liefdevol met haar honden om. Het is mooi om te zien hoe het “samenspel” tussen mens en hond kan zijn.

Zij kan dit heel goed en duidelijk overbrengen op kinderen. Met veel passie en kennis gaat ze met de honden en de kinderen aan de slag.

 

We hebben een geweldig leuke en leerzame middag gehad waar we met heel veel plezier op terugkijken.

BEDANKT Miranda (en natuurlijk de honden Lucky en River)!!!


prev next