Hondencoach online

Uw hondencoach ONLINE


U ervaart met uw hond een opvoedkundig of gedragsprobleem. Niet zelden komen andere hondenbezitters met goedbedoelde adviezen. Maar wat doe je als die adviezen recht tegenover elkaar staan? Belangrijker nog: Wat doe je als die adviezen niet helpen bij jouw hond? Je raakt in de war en onzeker.


Het is goed om te overleggen met uw instructeur op de hondenschool. Maar soms voelt u zich niet vrij genoeg om daar uw problemen te bespreken of is er in groepsverband onvoldoende tijd voor. Uw situatie en uw hond zijn  UNIEK. Er is geen identieke pasklare oplossing voor iedere hond.


Overleg met een gediplomeerd gedragstherapeut is daarom de betere oplossing. Wacht daarmee niet te lang. Hoe langer u blijft 'proberen' , hoe meer het gedrag van uw hond ook aangeleerd gedrag gaat worden, zodat het ook moeilijker wordt om tot een oplossing te komen.

Wij kunnen u helpen met alle vragen omtrent de opvoeding, training of gedrag van uw hond. Daarvoor kunt u terecht op ons ONLINE spreekuur. Dit verloopt via skype of  via whatsapp videobellen. Het online spreekuur is niet geschikt voor agressie problemen. We kunnen dat wel bespreken, maar een consult aan huis is dan de betere optie.

Als u ons appt nemen we even contact met u op om een afspraak in te plannen. Uitwisseling van relevante gegevens  verloopt via mail of whatsapp. 

Twijfelt u nog? Kan dat wel, online een probleem oplossen? Het grootste deel van uw oplossing zit in kennis over het probleem. Uitleg over het gedrag en over hoe u daarmee omgaat, is voor het allergrootste deel de oplossing. Na afloop van het gesprek worden relevante tips en adviezen via de mail naar u toegestuurd, zodat u alles nog eens rustig kunt nalezen.

App vrijblijvend uw vraag even door om te zien of u met het online spreekuur geholpen bent. Zo niet, dan kan er eventueel een afspraak aan huis ingepland worden of we zien elkaar op de trainingslocatie in Elshout.
06-45741490

Op het spreekuur plan ik 45 minuten voor u in. Kosten zijn 60 euro.