Privé trainingen /coachings

Mijn ervaring is dat er grote stappen gemaakt kunnen worden door privé begeleiding te krijgen met je hond. Dit kan vele redenen hebben om daarvoor te kiezen.

 • U kunt of wilt niet in groepsverband trainen
 • De problemen die uw hond heeft kunnen makkelijker met individuele training worden opgelost.
 • U heeft specifieke problemen met uw hond
 • U wilt graag extra persoonlijke aandacht voor de problemen waar u tegenaan loopt
 • U wilt zelf meer persoonlijke coaching.  
 • Zoals u kunt zien beschikken we over een fantastische indoor trainingsruimte in Elshout (Noord-Brabant). Gedurende de privé trainingen zal er ruimte zijn voor al uw vragen en problematiek met uw hond. Mijn cursisten die gekozen hebben voor privé trajecten bereiken binnen 5 sessies van 30 minuten (200,00 euro)  zeer goede resultaten. 

  Soms spiegelt uw hond ook uw eigen karakter en dan kan ik dat inzichtelijk maken voor u. Heeft u problemen met grenzen aangeven, structuur houden, zelfvertrouwen? Indien u dat wenst kan ik u sterker maken door oefeningen en inzet van uw eigen hond. Als u meer coaching wilt op het persoonlijke vlak dan zijn sessies van 45 minuten meer passend ( 5 sessies, 45 minuten,  300.00 euro)

  Het is mijn passie om u en uw hond verder te helpen.

  Bel of app me even dan neem ik contact met u op: 06-45741490


  Clemy: "Vorig jaar kwam na bijna 40 jaar mijn droom uit, eindelijk een hond! Ik had me zo goed voorbereid en ingelezen, maar wat vond ik de eerste weken met mijn pup zwaar en heftig. Via mijn lerares van de hondenschool kwam ik in contact met Miranda en wat ben ik daar blij mee geweest. Ik kreeg zoveel tools en tips, maar vooral heeft Miranda mij door haar eerlijkheid en puurheid het vertrouwen gegeven dat het mij ging lukken. En nu, 9 maanden later ben ik dolgelukkig met mijn hond, we zijn een team en zou haar voor geen goud willen missen. Het is een fijne gedachte dat Miranda er is, mocht ik hulp of advies nodig hebben!"


  Marietje: "Hele goede begeleiding voor jezelf om met je pup een mooie toekomst te krijgen, maar ook als je een probleem hebt om samen met de gehoorzame huishond een mooie oplossing te vinden, waardoor het nog leuker wordt voor hond en baas. Gewoon doen! Maak een afspraak en geniet van de gezellige leerzame lessen."


  Yvette: "Goede begeleiding, oplossingen en fijne gesprekken. Weet waar ze mee bezig is, zowel met hond als baas."


  Jakob Noort: "Miranda geeft hele concrete en bruikbare tips. Ze is ook jarenlang mijn trainer geweest voor mijn hulphond. MIranda kijkt niet alleen naar de hond, maar ook naar de persoonlijkheid van de baas. Meestal moet je namelijk iets aan jezelf veranderen om het beste resultaat bij je hond te bereiken."


  Viola: "Gehoorzame Huishond is een hondenschool waar de persoonlijke benadering centraal staat. Miranda kijkt samen met de eigenaar naar wat de beste manier van opvoeden is. Het advies en de opdrachten die je moet uitvoeren sluiten precies aan op jouw hond en op jezelf. Voor ons was het een hele verademing om van Miranda les te krijgen en heel snel zaten we op de goede weg naar een goed luisterende hond en een tevreden baasje."


  José: "Ik beveel de Gehoorzame Huishond van harte aan. Miranda leert je op een relaxte, prettige en duidelijke manier hoe je met de problemen van je hond om kan gaan en ze op een goede manier oplost. Daarnaast is er ruimte voor spel met de hond en aandacht voor jezelf. We hebben er super veel geleerd en erg veel plezier gehad."